24 juni 2007

Midsommarbarn

Länge såg det ut som om det skulle bli ett sommarsolståndsbarn, men han visade sig vara lite seg i starten och behagade pluppa ut först på midsommarafton. Det regnade ju ändå i Göteborg, så då kan man väl lika gärna föda barn istället för att sitta och bli blöt och önska sig en solig midsommar.

Ja, vår lilla Gris visade sig vara en liten pojke. Han var 50 cm lång och vägde 3475 g, en riktig medelbebis. Självklart är han vackrast i världen! Den som är intresserad av att läsa min förlossningsberättelse ska få en länk så fort den är skriven. Ni andra slipper åtminstone tjatet om min graviditet från och med nu... Jag ska försöka att hålla det värsta bebissnacket härifrån (kommer förmodligen lägga det på annan plats, länk kommer i så fall för den som vill läsa). Den här bloggen skulle ju fokusera på skrivande. Hmm. Ja, vi får väl se hur mycket sådant det blir det närmaste, eh, halvåret eller så.

Bilder på Grisen finns här.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! :)

//JJ

Anonym sa...

Grattis från mig med!

Johan A sa...

GRATTIS!

Robert Andersson sa...

Grattis! Roligt att han kom till sist.

Anonym sa...

Vilka gosiga bilder :-) du ser rätt nöjd ut kan man lungt säga. Och inte alls så mosig som många brukar se ut efteråt :-)Och bröllopsbilderna var ju också enormt vackra. Sicken tjusig utstyrsel du hade! Rött är vackert.

vitter sa...

Jättestort grattis! :D Han var riktigt söt...

Andrea sa...

Tack så mycket! =)

Anonym sa...

Massa grattis! Vilken söt gris. :)

Andrea sa...

Sötast i världen ;)

Anonym sa...

Diggar er "vagga" ;-) (Och är stormförtjust över den täta frekvensen av nya kort :-) )

Helena sa...

Åh! Grattis, grattis, grattis! Kul att se honom i griströjan. Han är jättefin. Och vilken tjusig bröllopstårta ni hade! Är spänt nyfiken på hur vår egen tårta kommer att se ut, det ligger nu i andras händer...

Linda G sa...

Stort, stort GRATTIS! Jättefin är han!!!