6 januari 2007

Hus på tillväxt

Vi var inne i vårt nya hus idag.
Vi har faktiskt varit inne i det en gång förut, men då var det mest bara fyra ytterväggar, ett tak och ett golv. Nu börjar inflyttningsdatumet krypa närmare, och en målare höll som bäst på att förbereda våtutrymmena. Köket var på gång att sättas upp, vi kunde beundra vårt nya superstora arbetsrum på övervåningen och kliva omkring i rummen och känna att "här ska vi faktiskt bo". Roligt!

Däremot vågar jag inte ens tänka på hur mycket vi kommer att svära innan det ordnar sig med flytten av bredband... Glocalnet behöver tydligen trettio (30) dagar på sig att flytta en bredbandsuppkoppling. En tid under vilken man givetvis inte har tillgång till internet. Hallå! 2007! Dessutom kan de inte flytta bredbandet förrän det finns en telefon inkopplad, och de vet inte ens om vi kan få Glocalnet på nya adressen förrän vi har ett telefonnummer, och eftersom vår bindningstid dessvärre inte har gått ut, så måste vi behålla abonnemanget om det går och kan inte byta till den leverantör vi vet finns. Som upplagt för långa väntetider i telefonköer, svordomar, paniklån av internet hos föräldrar, avskurenhet från omvärlden alldeles för länge... Ja, ni fattar.

6 kommentarer:

Anonym sa...

"Som upplagt för långa väntetider i telefonköer, svordomar, paniklån av internet hos föräldrar, avskurenhet från omvärlden alldeles för länge..."

Jepp, jepp. ;)

För några dagar sedan kom det fram att Tele2 typ hade slarvat bort min beställning. Kukhuvuden... :P En ny beställning är gjord så nu kommer väl skiten snart. Äntligen!

vitter sa...

Ja, jag ska flytta den 20:e, och hoppas på att det ska lösa sig tämligen smidigt med bredband då med. Den som lever får se... Funderade på att skaffa Glocalnet, för det verkade billigast. Tack och lov har exet lovat att jag ska få ha datorn kvar hos honom tills jag får uppkoppling, så jag kan sköta skolan... Snällt. :)

fredric sa...

Glocalnet är värdelöst helt enkelt. Dålig och tråkig kundtjänst, instabil uppkoppling och taskig service. Bytbytbyt är mitt bästa råd, Bredbandsbolaget håller nästan samma pris, och krånglar aldrig! Att sitta fast i köer och väntetider och hamna mellan stolar är inte roligt alls.

Vilket håll är det ni egentligen flyttar?

Andrea sa...

Glocalnet har funkat hur bra som helst för oss fram till nu, aldrig några avbrott, billigt och snabbt. Så vi har varit jättenöjda, men nu börjar man ju bli lite irriterad.

Hisingen är det vi flyttar till, rätt så nära Backaplan.

fredric sa...

Åhå, trevligt att Glocalnets service funkat för några iaf, även om väntetider är irriterande. Hisingen är fina grejer, går ju i skolan där ute varje dag numera =)

vitter sa...

Fredric - Nästan samma pris??? Här kostar Glocalnet mindre än hälften av vad BBB kostar i månaden...