24 oktober 2005

Skrivpanik

JAG KAN INTE SKRIVA ALLT ÄR VÄRDELÖST JAG KAN INTE KOMMA VIDARE JAG BLIR GALEN JAG BLIR GALEN JAG BLIR GALEN DET GÅR INTE!!!

Så.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Själv sitter jag med en värdelös skrivuppgift (skapande svenska, 3 p) och ska skriva om typ hur Kreon kände sig efter att Antigone och Haimon och resten av packet begått självmord. Och jag känner mig INTE inspirerad för fem öre.

Jag bara bajsar ut lite ord på pappret för att ha något att visa upp imorgon. Det här är fan inte att skriva.

Blä :P

Anonym sa...

Så låt det vila ett litet tag och skriv på någonting annat under tiden? Du gör det ju trots allt för ditt nöjes skull, inte sant?

//JJ

Elda sa...

Jag håller med Johan - slappna av. Vi vet att du är bäst, det är klart att du kommer vidare snart. =)

Jag bara känner hur all inspiration jag hade inför november försvinner mer och mer eftersom jag inte får börja skriva ner den. Det stör mig något oerhört. >.<
Jag lär inte ha den minsta aning om vad jag ska skriva om när det väl är dags att börja - jag ska bosätta mig på ett café någonstans hela dagarna och téknarka sönder mig själv. Om jag fortfarande har huvudvärk, vill säga. Om den försvinner måste jag ju gå till skolan, och då kommer allting gå rent åt helvete. =P

Andrea sa...

Hehe, deadline-panik kallas sånt där... :P
Annars är era råd väldigt bra.

Anonym sa...

Andrea: Funderat på att satsa på kortnoveller? Det är avslappnande. Man känner sig så duktig när man är klar, trots att man kan ha skrivit från första till sista ordet på ett par timmar. ;)

//JJ